In december werken Marius Bruijn en Niels Vermeulen aan een muziektheaterperformance op een bijzondere locatie: De legendarische Wisseloord Studio’s in Hilversum. Zij maken deze performance met amateur spelers.

LOST TAPES: Er is een mastertape gevonden van een nooit uitgebrachte LP uit de vroege jaren tachtig. Briljante en legendarische muzikanten waren hierbij betrokken. Toch kwam het project niet van de grond. Beloftes werden gebroken, relaties gingen kapot. Op de vooravond van een nieuw decennium willen betrokkenen schoon schip maken. Ze hebben goede voornemens. Nog voor het jaar 2020 begint moet het oud zeer overwonnen worden.

Theater:

Kruip in de huid van een bandlid, manager of groupie van een uitgebluste band uit de jaren ’80 en zet nog vóór 2020 in vier dagen een spetterende theaterperformance neer!

Kom onder leiding van Marius de Bruijn maken, repeteren en spelen in de beroemde Wisseloord Studio’s.
De performance wordt met livemuziek ondersteund en professioneel opgenomen.

Lees meer op www.wisseloordcafe.nl/lost-tapes

Let op: deze theaterworkshop heeft maar plek voor maximaal 12 acteurs, geef je snel op!

Muziek:

The Stones, The Foo Fighters, The Police en vele anderen namen hun muziek op in de beroemde Wisseloord-studio’s in Hilversum. Voeg jij je bij deze rij?

Werk o.l.v. Niels Vermeulen in vier dagen toe naar een unieke muziek-performance. Combineer nieuwe, eigen, composities met werk van artiesten die hier opnamen.

Op dag vier worden muziek en theater samengevoegd en eindigen we met èèn grote voorstelling, met publiek, die professioneel wordt opgenomen.

Lees meer op www.wisseloordcafe.nl/lost-tapes

Let op: deze muziekworkshop heeft maar beperkt plaats, dus geef je snel op!